Δημοφιλείς ΑναρτήσειςΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ! (22/01/2013)

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΙΠΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Η καθηγήτρια κ. Ζωή Γεωργαντά πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, μιλώντας πρίν λίγο στην…. εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη “ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” είπε ότι με την δίωξη που άσκησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς εις βάρος του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), και στενού συνεργάτη του πρώην ΥΠΟΙΚ Γ. Παπακωνστνατίνου, Γεωργίου, ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο της χώρας μας από τα μνημόνια και την εξαθλίωση του λαού.

Η κ. Ζωή Γεωργαντά είναι εκείνη η οποία απεκάλυψε πρίν από ενάμισυ χρόνο, μαζί με τον τότε αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Λογοθέτη, ότι το έλλειμα ήταν μόνο 3,9% και η κυβέρνηση Παπανδρέου με ΥΠΟΙΚ. τον Παπακωνσταντίνου και πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ τον Γεωργίου το εκτόξευσε στο 15,5 οδηγώντας την χώρα μας στον μηχανισμό “στήριξης”(βλέπε αφαίμαξης) στα μνημόνια και στην εξαθλίωση.

Ο κ. Λογοθέτης εξ άλλου δήλωσε ότι προσυπογράφει τους υπολογισμούς της κ. Γεωργαντά ως προς το ύψος του ελλείμματος στο 3,9% και πρόσθεσε ότι θα νοιώσει απολύτως δικαιωμένος όταν λιώσει ολόκληρο το παγόβουνο και όχι μόνο η κορυφή του…

Και οι δύο πάντως τόνισαν ότι η παραποίηση του ελλείμματος, με τις επακόλουθες καταστροφικές συνέπειες για την πατρίδα μας, συνιστούν ποινικό μεν αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα, αλλά και πράξη εσχάτης προδοσίας εις βάρος της Ελλάδας.

“Βόμβες” Γεωργαντά κατά Παπακωνσταντίνου,Βενιζέλου,Παπανδρέου

Για έγκλημα που ισοδυναμεί με εθνική προδοσία, κάνει λόγο η Ζωή Γεωργαντά, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης, που ζήτησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σε βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και δυο ακόμα μελών της, για την υπόθεση του διογκωμένου ελλείμματος του 2009, η οποία ήρθε στο φως μετά τις δικές τις καταγγελίες.

Μιλώντας στον Real Fm στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, η κυρία Γεωργαντά, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα φουσκωμένο έλλειμμα ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δισ ευρώ το κράτος.

Με βάση αυτά στοιχεία που δημοσίευσε ο κ. Γεωργίου και έστειλε στη Eurostat έγιναν όλα τα μνημόνια, ανέφερε η Ζωή Γεωργαντά, ενώ εκτίμησε ότι είχε πολιτική εντολή να κάνει κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι ότι είχε πολιτική εντολή και πρέπει να το πει, γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει ο κ. Γεωργίου δεν καταλαβαίνει τη στατιστική, τόνισε, ενώ αναφερόμενη στον επικεφαλής της Eurostat Βάλτερ Ράντερμαχερ είπε: Έχουμε αποδείξεις ότι μας προέτρεπε να μην εκτελούμε το καθήκον μας και να υπογράψουμε αυτές τις ψευδείς βεβαιώσεις. Χαίρομαι γιατί υπερίσχυσε η εντιμότητα για να μην διαπράξουμε αυτά τα εγκλήματα και να μην είμαστε κι εμείς κατηγορούμενοι.

Το ίδιο έκανε σύμφωνα με την κυρία Γεωργαντά και ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος όπως ανάφερε μας παρότρυνε όταν μας έλεγε ‘δεν θα μιλάτε και θα εκτελείτε ότι λέει ο κ. Γεωργίου και ο κ. Ραντερμάχερ’.

Είναι εγκληματικά αυτά τα πράγματα και επισύρουν ποινικές ευθύνες. Δηλαδή μας παρότρυνε να μην εκτελέσουμε το υπηρεσιακό μας καθήκον, τόνισε, αφήνοντας αιχμές τόσο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Βεβαίως γνώριζε ο κ. Παπανδρέου και τήρησε σιγή ιχθύος. Πιστεύω ότι είναι και αυτός υπεύθυνος, αποκάλυψε η κυρία Γεωργαντά, λέγοντας ότι είχε ενημερώσει τον πρώην πρωθυπουργού μέσω του αδελφού του Αντρίκου ενώ του είχε στείλει και μηνύματα.

Η κυρία Γεωργαντά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι πριν μπούμε στο μηχανισμό στήριξης το έλλειμμα ήταν μονοψήφιο. Η μόνη επιστημονική μέθοδος που θα μπορούσαν να μας βάλουν στα μνημόνια ήταν ένα διογκωμένο έλλειμμα. Έβαλαν το δικό τους άνθρωπο και μας εξουδετέρωσαν με την πρώτη αμφισβήτηση. Μέχρι που μας απέλυσε ο κ. Βενιζέλος.

Όσα είπα στη εξεταστική, η βουλή τα αγνόησε. Η δικαιοσύνη έδειξε σήμερα ότι μελέτησε ενδελεχώς τα πράγματα και δεν επηρεάζεται, κατέληξε η Ζωή Γεωργαντά.

ΠΗΓΗ: http://anti-ntp.net/2013/01/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4/

Δημοφιλή  Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ του Δ. Σταμάτη στην ΕΤ3: Η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα με την λίστα Χριστοφοράκου για να ψηφίζει τα μνημόνια !!! .

περισσότρα

Σύντομες Ειδήσεις
Free Web Hosting